csodás, felújított szobáink


Panziónk minden szobája energiahatékony hűtő-fűtő berendezéssel felszerelt, valamint ingyenes vezeték nélküli internetet biztosítunk a szálláshely egész területén. Minden szobaegységben megtalálható: hűtő/minibár, síkképernyős tv, széf, vízforraló, kérésre hajszárító.Víztakarékos csaptelepeinkkel vigyázunk környezetünkre.

DELUXE Plus
Kétágyas szoba kertkapcsolattal

ahol a beltér és kültér összeér

A földszinten elhelyezkedő, 20 négyzetméteres letisztult stílusú szobánkat vendégeink kérése szerint egy kétszemélyes ággyal vagy két egyszemélyes ággyal rendezzük be, valamint a szobában egy gyermekek számára ideális pótágy is rendelkezésre áll. Szobáink nagyméretű üvegajtaján keresztül kiléphetünk a füvesített hátsó kertünkre, így a külső és belső terek adta lehetőségeket egyaránt kihasználhatjuk. A szobához tartozó fürdőszobában harmonikus, modern berendezéssel és esőztető zuhannyal várjuk feltöltődni vágyó vendégeinket.

Elhelyezés: kétszemélyes ágy vagy két egyszemélyes ágy  
+  pótágy 12 év alatti gyermek részére
(pótágy esetén előzetes egyeztetés szükséges)

DELUXE 

Kétágyas szoba francia erkéllyel

a Te privát pihenöhelyed

Az emeleten elhelyezkedő, 20 négyzetméteres letisztult stílusú szobánkat vendégeink kérése szerint egy kétszemélyes ággyal vagy két egyszemélyes ággyal rendezzük be, valamint a szobában egy gyermekek számára ideális pótágy is rendelkezésre áll. Szobáink nagyméretű üvegajtaján keresztül, ha szeretnénk, a reggeli napsugarakra ébredhetünk. A szobához tartozó fürdőszobában harmonikus, modern berendezéssel és esőztető zuhannyal várjuk feltöltődni vágyó vendégeinket.

Elhelyezés: kétszemélyes ágy vagy két egyszemélyes ágy  
+  pótágy 12 év alatti gyermek részére (
pótágy esetén előzetes egyeztetés szükséges)

DELUXE Családi szoba

Két szoba külön légtérben, francia erkéllyel

ahol együtt lehet a család

Az emeleten elhelyezkedő, 31 négyzetméteres letisztult stílusú szobaegységünk egy különálló hálószobából és egy nappali részből áll. Szobáink nagyméretű üvegajtaján keresztül, ha szeretnénk, a reggeli napsugarakra ébredhetünk. A hálószobában vendégeink kérése szerint egy franciaágy (180 x 200 cm) vagy két külön ágy (90 x 200 cm) áll rendelkezésre, a szoba nappalijában pedig kinyitható kanapénk biztosít két fő részére kényelmes fekvőhelyet. A szobához tartozó fürdőszobában harmonikus, modern berendezéssel és esőztető zuhannyal várjuk feltöltődni vágyó vendégeinket.

Elhelyezés: kétszemélyes ágy vagy két egyszemélyes ágy  +  kihúzható kanapé

CLASSIC

Kétágyas szoba kilátással kertünkre

átutazó kalandorok kedvence

A panzió földszintjén és emeletén található 17-20 négyzetméteres
Classic szobáinkból csodálatos kilátás nyílik kertünkre, 50 éves ősfáink és rózsalugasunk csodás kilátást nyújt. A szobában egy kényelmes franciaágyat (160 x 200 cm) helyeztünk el, ahol kipihenheti a napközbeni fáradalmakat. A szobához tartozó fürdőszobában harmonikus, modern berendezéssel és esőztető zuhannyal várjuk feltöltődni vágyó vendégeinket.

Elhelyezés: kétszemélyes ágy

GRAND DELUXE
 Kilátással a Balatonra, három szoba külön légtérben

 a magyar tenger hipnotizálja a lelked

Az emeleten található 53 négyzetméteres letisztult stílusú szobaegységünk két különálló hálószobából és egy nappali részből áll, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a magyar tenger hullámaira. A hálószobákat vendégeink igényei szerint kétszemélyes ággyal vagy külön ágyakkal rendezzük be, a nappaliban pedig ággyá alakítható kanapénk nyújt kényelmes fekhelyet. A szobaegységhez egy kibővített fürdőszoba tartozik, két zuhanyzóval és harmonikus berendezéssel.​

Elhelyezés: 2 x kétszemélyes ágy vagy külön ágy  +   kinytiható kanapé

Panziónk minden szobája energiahatékony hűtő-fűtő berendezéssel felszerelt, valamint ingyenes vezeték nélküli internetet biztosítunk a szálláshely egész területén. Minden szobaegységben megtalálható: hűtő/minibár, síkképernyős tv, széf, vízforraló, kérésre hajszárító.
Víztakarékos csaptelepeinkkel vigyázunk környezetünkre.

DELUXE Szenior Családi szoba (akadálymentes)
Két szoba külön légtérben, kertkapcsolattal

a hely ahol semmi sem akadály

A földszinten elhelyezkedő, 31 négyzetméteres letisztult stílusú szobaegységünk egy különálló hálószobából és egy nappali részből áll. Szobáink nagyméretű üvegajtaján keresztül kiléphetünk a füvesített hátsó kertünkre, így a külső és belső terek adta lehetőségeket egyaránt kihasználhatjuk. A hálószobában vendégeink kérése szerint egy franciaágy (180 x 200 cm) vagy két külön ágy (90 x 200 cm) áll rendelkezésre, a szoba nappalijában pedig kinyitható kanapénk biztosít két fő részére kényelmes fekvőhelyet. Ez a szenior szoba teljesen akadálymentesített, így akár mozgáskorlátozott vendégeink is kényelmesen tudnak pihenni. A szobaegységhez tartozó fürdőszoba harmonikus berendezéssel és esőztető zuhannyal felszerelt.

​Elhelyezés: kétszemélyes ágy vagy két egyszemélyes ágy  +  kihúzható kanapé

Panziónk minden szobája energiahatékony hűtő-fűtő berendezéssel felszerelt, valamint ingyenes vezeték nélküli internetet biztosítunk a szálláshely egész területén. Minden szobaegységben megtalálható: hűtő/minibár, síkképernyős tv, széf, vízforraló, kérésre hajszárító.
Víztakarékos csaptelepeinkkel vigyázunk környezetünkre.

  © 2023 by Laguna Resort. Proudly created with Wix.com  

Két külön ágy vagy franciaágy